→ Hogyan lehetünk klubtagok?

Amennyiben Egyesületünk tagjává szeretnél válni töltsd ki pontosan és írd alá a Tagfelvételi Kérelmet, postázd a Golden Retriever Kör, 2315 Szigethalom Pf 82., vagy e-mailen a kadar.eszter.grk@gmail.com címre!

Éves tagdíjadat ( 9.000,- Ft) utalhatod az Egyesület K& H Bank 10403136-31307884-00000000 számú számlájára, vagy küldheted rózsaszín csekken a fent említett postacímre is.

A 98/2013 (X.24.) VM rendelet szerint rendes tagja csak az lehet az Egyesületnek, akinek van a tulajdonában egy az Egyesület által gondozott fajtákból lévő élő, regisztrált egyed. Amennyiben rendes tag szeretnél lenni kérlek küldj a kutyád származási lapjának mindkét oldaláról egy jól olvasható másolatot postán vagy e-mailen regisztráció céljából!

Amennyiben MEOESZ rendezvényeken szeretnél kedvezményes áron részt venni, vagy ügyintézni valód van lehetőséget biztosítunk Szövetségi Kártya vásárlására is, ezek a kártyák csak Egyesületi kártyával együtt érvényesek. Szövetségi Kártya igényedet szintén az itt letölthető tagfelvételi kérelmen tudod jelezni felénk, valamint a GRK tagsági díj 9.000,- Ft + 3.000,- Ft Szövetségi Kártya díj átutalásával. Természetesen ezt is rendezheted rózsaszín csekken, vagy valamelyik rendezvényünkön személyesen is. A Szövetségi Kártya külföldi állampolgárok részére 6.000,- Ft.

Egyesületi eseményeken gyakran biztosítunk lehetőséget a személyes tagfelvételre, illetve az éves tagsági díj rendezésére, ezt a rendezvényre való felhívásban minden esetben feltüntetjük.

Várunk tagjaink sorába!


Amennyiben nem rendelkezik PDF file olvasására alkalmas szoftverrel,
kérem töltse le az ingyenesen használható Adobe Reader programot.